Onze werkwijze

Dit kun je verwachten als je gaat samenwerken met XY Talent Solutions

Onze werkwijze

XY Talent Solutions helpt organisaties om de match met het personeel te versterken en te behouden. Elke organisatie en haar personeel is uniek. Daarom maken we voordat we aan de slag gaan met een nieuwe opdracht eerst uitgebreid kennis met een organisatie. Dit doen we door de samenwerking te starten met een uitgebreide onboarding waarin we niet alleen kennismaken, maar vooral veel vragen stellen om tot de kern van de uitdaging te komen.

Ons drie stappenmodel

Stap 1: Onboarding en inventarisatie

In een uitgebreide onboardingsessie onderzoeken we de behoefte van jou als ondernemer. Daarbij stellen we prikkelende vragen en onderzoeken we of en op welke manier wij waarde kunnen toevoegen aan jouw organisatie.

Stap 2: Een plan op maat

Na de onboardingsessie komen wij met een voorstel om jouw bedrijf te begeleiden. Na goedkeuring en eventuele aanpassingen maken we komen we tot een plan op maat.

Stap 3: Uitvoering

Met dit plan onder de arm gaan we aan de slag om de match tussen het personeel en de organisatie te versterken. Zonodig stellen we tijdens de uitvoering bij en passen we aan. Het resultaat: een betere match tussen personeel en organisatie!

Neem contact met ons op

    Wij helpen de match tussen werknemers en organisatie goed te houden en/of te versterken. Met als gevolg minder verzuim, meer leren, meer flexibiliteit van werknemers, minder kosten aan werving & selectie. Neem contact met ons op en vergroot het werkgeluk!

    • Vrijblijvend intakegesprek
    • Binnen 1 werkdag een reactie
    • Werken richting de missie