Morgen zijn we slimmer dan vandaag

Vooruitgang is een dynamisch samenspel van kennis vergaren, kennis toepassen, resultaten toetsen en daarvan leren.

Een leven lang ontwikkelen

Zonder wetenschap geen kennis, maar zonder toepassing heeft wetenschap geen waarde. Die dynamiek houden wij binnen XYSG in balans door onze adviezen te toetsen aan bestaande en nieuwe wetenschappelijke inzichten.

We laten ons graag leiden door wetenschappelijk onderzoek en toetsen altijd in de praktijk of het werkt. In ons werk is dit terug te vinden in de toepassing van strategische modellen en bedrijfskundige theorieën die bewezen succesvol zijn. Daarnaast voeren we binnen de groep regelmatig wetenschappelijk onderzoek en experimenten uit met als doel slimmer te worden en onze adviezen steeds weer naar een hoger niveau te tillen. Wij geloven dat we alleen door continu te leren blijvend waarde kunnen toevoegen voor onze klanten.

Waar anderen gaan voor in één keer goed, zijn wij liever in twee keer beter. Want slim zijn betekent voor ons de wetenschap dat we morgen nog slimmer zijn dan vandaag.

Manifest voor Verantwoord Digitaal Leiderschap

Zo doen we ons werk… of we doen het niet

Om voorop te kunnen blijven lopen en van blijvende toegevoegde waarde te kunnen zijn voor onze klanten hebben wij een manifest opgesteld. Alle onderdelen van het manifest staan op onze website en zijn terug te vinden in ons werk en onze werkwijze.

Download het volledige manifest (PDF)

Over XY Talent Solutions

XY Talent Solutions helpt ondernemers met het opzetten en uitvoeren van loopbaanbeleid. Waar grote organisaties hier hun eigen HR-afdelingen voor hebben, komt loopbaanbeleid bij het mkb doorgaans op het bord van de ondernemer te liggen. Het is het doel van XYTS om de match tussen werknemers en organisatie goed te houden en/of te versterken. Laat je ontzorgen door XY Talent Solutions, dan komen jullie een stapje dichter bij een duurzame relatie tussen organisatie en het personeel. Waarbij beiden in staat zijn om te groeien en ontwikkelen.

XYTS is onderdeel van XY Solutions Group

XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Talent Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

Meer over XY Solutions Group