HR-Coaching voor leidinggevenden

XY Talent Solutions leert leidinggevenden en ondernemers hoe ze het beste een ‘manager van mensen’ kunnen worden. Dit doen we onder andere door het inzetten van Job Crafting.

Elke ondernemer komt vroeg of laat op een punt waarop hij ontdekt dat werken met mensen een vak apart is. Voor de meeste ondernemers is dat hetzelfde moment waarop ze ontdekken dat ze dat vak niet of niet voldoende beheersen. Speciaal voor die ondernemers bieden wij HR-coaching. Tijdens deze coaching op maat leren we de belangrijkste kneepjes van het HR-vak en gaan we samen op ontdekkingstocht om een betere ‘manager van mensen’ te worden

Omgaan met andere type mensen

Een primaire neiging die ieder mens heeft is denken dat anderen hetzelfde zijn als jij. Eén van de belangrijkste lessen van onze HR-coaching is ermee om leren gaan als dat niet blijkt te kloppen. En we verklappen alvast: het klopt bijna nooit. Door middel van één-op-één coaching bespreken we onder meer de verschillende manieren waarop mensen gemotiveerd worden en hoe je daar als manager op in kunt spelen.

Ik vond het een voorrecht om door je geholpen te mogen worden. Je weet heel goed je persoonlijke mening uit te zetten en een professionele houding aan te nemen. Daarbij zijn je rollen als mediator én als onafhankelijk persoon voornamelijk heel waardevol geweest. De denkoefeningen die je met me deed zoals “wat als de situatie dit zou zijn?” of “hoe zou je dit op kunnen lossen zonder ruzie?” of “wat moet er veranderen naar jouw idee om X voor elkaar te krijgen?” gaven mij een extra perspectief op de situatie. 

Operationeel Manager Marketing bureau

Maatwerk

De HR-coaching voor ondernemers volgt geen vast programma, maar is altijd maatwerk. Want ook elke ondernemers is anders en brengt andere ervaringen en talenten mee. Wel maken we gebruik van een aantal bekende methodes zoals de twee-factoren-theorie van Herzberg en de bekende Job Crafting methode.

Andere diensten

De dienst HR-coaching voor ondernemers sluit naadloos aan bij onze andere diensten. Zo passen we Job Crafting bijvoorbeeld ook toe bij het coachen van personeel. In onze dienst Talent Development Strategy komt de rol van de ondernemer en de invloed daarvan op de strategie ook nadrukkelijk aan bod.

Wil jij je als leidinggevende verder ontwikkelen?

    Neem vrijblijvend contact op met XY Talent Solutions.

    • Vrijblijvend intakegesprek;
    • Binnen 1 werkdag een reactie;
    • Persoonlijke benadering.