Over XYTS

XY Talent Solutions is een advies- en consultancybureau met het individu in gedachte. Onze kernwoorden: proactief, mensgericht, authentiek, coachend.

Dichtbij, samen en effectief

Voor een hoop mensen is hun loopbaan dé manier om zichzelf te definiëren als persoon. In staat zijn om te groeien is daarbij van groot belang. Bij XY Talent Solutions geloven wij dat organisaties – met oog voor ontwikkeling van mensen – daarom vaak succesvollere organisaties zijn. Loopbaanbeleid gaat meestal niet vanzelf, soms hebben mensen dat extra zetje in de goede richting nodig. Bij XYTS werken we vanuit een coachende benadering om ondernemers en personeel te ondersteunen.

Neem contact met ons op

  Wij helpen de match tussen werknemers en organisatie goed te houden en/of te versterken. Met als gevolg minder verzuim, meer leren, meer flexibiliteit van werknemers, minder kosten aan werving & selectie. Neem contact met ons op en vergroot het werkgeluk!

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Persoonlijke benadering

  Over XY Talent Solutions

  XY Talent Solutions helpt ondernemers met het opzetten en uitvoeren van loopbaanbeleid. Waar grote organisaties hier hun eigen HR-afdelingen voor hebben, komt loopbaanbeleid bij het mkb doorgaans op het bord van de ondernemer te liggen. Het is het doel van XYTS om de match tussen werknemers en organisatie goed te houden en/of te versterken. Laat je ontzorgen door XY Talent Solutions, dan komen jullie een stapje dichter bij een duurzame relatie tussen organisatie en het personeel. Waarbij beiden in staat zijn om te groeien en ontwikkelen.

  XYTS is onderdeel van XY Solutions Group

  XY Solutions Group is een collectief van bedrijven waar XY Talent Solutions er één van is. Alle XY-bedrijven hebben één ding gemeen: ze zijn gedreven om MKB-ondernemingen te helpen groeien in een wereld die steeds digitaler wordt. XY Solutions Group fungeert daarbij als hoofdkantoor en zorgt voor unieke waarde – niet alleen voor de XY-bedrijven. Nee, ook voor alle klanten, medewerkers (en hun gezinnen) en leveranciers.

  Meer over XY Solutions Group