Het team van XYTS

Het uitvoeren van loopbaanbeleid is niet altijd even vanzelfsprekend, terwijl het toch ontzettend belangrijk is voor het voortbestaan van een bedrijf. Bij XY Talent Solutions werken daarom alleen mensen met hart voor mensen.

Het team van XY Talent Solutions

De collega’s van XY Talent Solutions werken iedere dag met veel plezier en toewijding aan de missie van het bedrijf: organisaties helpen met het vinden van de juiste match tussen werknemers en organisaties, medewerkers begeleiden in hun loopbaan, en ondernemers coachen met als doel om meer inzicht te krijgen in zijn talenten.

Het bedrijf staat onder leiding van Jochem van Lunteren. Stuur ‘m een mailtje via jochem@xyts.nl

 • Jochem van Lunteren, Loopbaancoach en Partner

  Jochem staat als Loopbaancoach en Managing Partner aan het roer van XYTS. Hij begeleidt mensen om zekerheid en grip te krijgen op hun loopbaan of personeel. Daarnaast ontwikkelt hij preventieve instrumenten voor loopbaanontwikkeling en -begeleiding. Hij krijgt energie van mensen helpen en doordat hij niet in hokjes denkt komt hij altijd met innovatieve en creatieve oplossingen.

  Bekijk LinkedIn-pagina
 • Yoram Roemersma, Partner en adviseur

  Yoram is als mede-oprichter betrokken bij XYTS. Daarnaast fungeert hij als business consultant bij XY Talent Solutions. Wanneer zich een complexe bedrijfssituatie voordoet is de kans groot dat Yoram even aanschuift voor kritische vragen en scherpe inzichten.

  Bekijk LinkedIn-pagina
 • Xander Graaf, Partner

  Xander heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen van infrastructuren die organisaties helpen om sneller en efficiënter te groeien. Met zijn achtergrond in marketing consultancy helpt hij cliënten van XY Talent Solutions de risico’s en kansen van de digitale aspecten van de bedrijfsvoering bloot te leggen.

  Bekijk LinkedIn-pagina

Neem contact met ons op

  Wij helpen de match tussen werknemers en organisatie goed te houden en/of te versterken. Met als gevolg minder verzuim, meer leren, meer flexibiliteit van werknemers, minder kosten aan werving & selectie. Neem contact met ons op en vergroot het werkgeluk!

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Binnen 1 werkdag een reactie
  • Persoonlijke benadering