Octogram-teamontwikkeling

hogere productiviteit en tevreden medewerkers

Is de ontwikkeling van mensen en teams voor jouw organisatie van belang? Dan is onze Octogram-teamontwikkeling écht wat voor jullie!

Met onze Octogram-sessies helpen we organisaties die willen werken aan personeel- en teamontwikkeling. Zo identificeren en verminderen we blinde vlekken die productiviteit en samenwerking in de weg staan, en vergroten we het inzicht in kwaliteiten en voorkeursrollen. Hierdoor verbetert de productiviteit en neemt de tevredenheid van medewerkers toe.

Vraag jullie teamsessie aan!

Hoe werkt een Octogram-teamsessie bij XYTS?

Om de teamsessie zo goed mogelijk te laten verlopen, én om ervoor te zorgen dat jij en jouw team zo veel mogelijk gebaat zijn bij het eindresultaat en de daarbij verkregen inzichten, doorloop je bij XY Talent Solutions de volgende 4 stappen:

Stap 1: Voorgesprek
Voorafgaand aan de teamsessie starten we met een kennismaking met de leidinggevende van het team in jouw organisatie; dat kan bijvoorbeeld een teamleider zijn of de werkgever zelf. Tijdens dit gesprek achterhalen we wat het doel van de teambuildingsessie is voor jouw team. Zo zorgen we ervoor dat de inhoud van de teamsessie naadloos aansluit aan jullie behoeften.

Stap 2: Invullen vragenlijsten
Vervolgens worden alle teamleden via de mail uitgenodigd om digitaal de Octogram-vragenlijst in te vullen. Uit deze vragenlijst rolt het Octogram die inzicht geeft in de voorkeursrollen en -stijlen bij jou op de werkvloer. Het invullen van deze vragenlijst kost 15 tot 30 minuten per persoon.

Stap 3: Teamsessie
Tijdens een interactieve teamsessie van 4 uur worden alle resultaten besproken en wordt er dieper ingegaan op de resultaten per deelnemer. Hierbij kijken we naar kwaliteiten en voorkeursrollen per teamlid, en op basis daarvan onderzoeken we waar mogelijke valkuilen in teamverband zitten. Vervolgens bespreken we hoe om te gaan met deze valkuilen en eventueel missende rollen. Teamleden leren elkaar op een dieper niveau kennen doordat ze in gesprek gaan over hun persoonlijke resultaten en elkaar daarover bevragen.

Stap 4: Nabespreking
Tot slot vindt er op een ander moment een afsluitend gesprek plaats. Hierin bespreken we wat de resultaten van de vragenlijsten, en de teamsessie hebben opgeleverd aan inzichten, en geven we mondeling advies over wat mogelijke vervolgstappen zijn voor de organisatie en het team.

Voor elke situatie een pakket op maat

€1.695,-

4 medewerkers

€1.995,-

5 - 8 medewerkers

€2.395,-

9 - 12 medewerkers

Optionele aanvullende diensten

Aanvullende individuele coaching €200,- per gesprek
Extra vragenlijsten
(vraag naar de mogelijkheden)
€50,- per vragenlijst
Geschreven adviesrapport €250,-

 

Vraag nu jullie Octogram-teamsessie aan!

  Wil je meer informatie over het Octogram of ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Octogram-teamontwikkeling voor jouw team/organisatie? Vul het contactformulier in of neem direct contact op met:

  Jochem van Lunteren
  Jochem@xyts.nl
  +31(0)6 28 43 26 10

   

  • Vrijblijvend intakegesprek;
  • Binnen 1 werkdag een reactie;
  • Persoonlijke benadering.